Càpsules formatives

Burruño cuadrado

Arran de la nostra experiència treballant o col.laborant en l’àmbit sanitari, hem detectat necessitats en l’àrea de la comunicació, les relacions i les cures.

En col.laboració amb la Joana Martínez-Mora de Ressonant oferim un catàleg de càpsules formatives de dues sessions de 3 hores de durada cadascuna, adaptables a altres formats. Aquí mostrem els títols i una breu explicació.

Enviem un document amb informació més detallada quan hi ha interès en algun d’aquests temes:

ONADES: Càpsules formatives

M’emociono…Luego existo
L’entorn hospitalari o ambulatori, és un entorn laboral especialment intens i exigent en termes emocionals i relacionals. Amb l’actual situació del covid-19 aquesta vivència s’amplifica. En aquest curs treballem la cura de les relacions i les emocions, per oxigenar l’entorn. Facilitem eines per a la millora de l’ambient laboral posant la mirada a la salut de les relacions interpersonals i a la presa de consciència del propi estat intern.

Escoltem-nos
Millorem la comunicació i a col·laboració entre els diferents estaments professionals i dins dels mateixos. L’objectiu és trencar els murs que ens separen i crear un espai de confort per compartir la diversitat de visions i de responsabilitats  diàries. Som moltes coses depenent del context i la responsabilitat que tenim.
Treballem amb jocs de rols: un rol és molt més que jo. Jo sóc molt més que un rol. Com seria posar-me a la “bata” d’una metgessa, infermera o zeladora?

Acollim el conflicte: «Deixem de jugar a fet i amargar»
La vida és conflicte continu…doncs donem-li la benvinguda! Que hi ha al darrera del conflicte? Quina informació ens porta de nosaltres, dels altres i de les nostres relacions?
Aprendre a relacionar-nos amb el conflicte pot ajudar-nos a viure’l com una oportunitat de creixement i d’aprofundir per millorar.Com  començar a mirar el conflicte  amb curiositat perquè sigui menys desgastant i més útil?

L’aventura de ser RESIDENT  :
El repte de ser aprenent quan s’espera tant de mi. Com incloure la vulnerabilitat dels inicis per a poder acompanyar amb cura i professionalitat el nostre lideratge. Un espai a on explorar els aprenentatges relacionats amb les emocions, la comunicació i les relacions que acompanyen la pràxis sanitària.

Més informació AQUÍ.