A l'àmbit Sanitari:  La cura de qui té cura

Acostar una altra mirada sobre la vivència dels conflictes, de les relacions, dels aprenentatges  dins dels grups . Per a tenir altres eines que ens siguin útils en l’esfera més invisible i intangible:  les emocions, les dinàmiques de poder i altres aspectes que creen l’ambient de treball i de convivència més enllà de la part productiva.

ONADES

Treballar en l’àmbit sanitari em resulta interessant i molt necessari , i més ara que arran de l’emergència social i sanitària  provocada per l’epidèmia del coronavirus,  estan assumint molta tensió  als centres de salut i als hospitals.

Treballo com a artista hospitalària amb la Fundació Theodora de manera setmanal a hospitals públics de Barcelona i Badalona . I des del 2018 imparteixo formació sobre comunicació i cures al personal sanitari amb lAntònia Castro, infermera de l’hospital de Bellvitge i creadora del Projecte RELAT-Hos.

Juntament amb la Joana Martínez-Mora de Ressonant hem elaborat un programa de formació i acompanyament dirigit al personal sanitari: ONADES; La cura de qui té curaAquí

L’objectiu és poder treballar i acompanyar més en profunditat aspectes emocionals i relacionals que afecten el funcionament diari d’un hospital. La nostra metodologia es basa en dinàmiques de grup inspirades en el coaching musical, diferents tècniques expressives i desde l’acompanyament de la Psicologia Orientada a Processos d’Arnold Mindell.