Sobre mí

Facilitadora periscòpica

Centrada

Sóc facilitadora de processos personals, relacionals i grupals, la meva principal formació en aquesta mena d’acompanyament és la Psicologia Orientada al Treball de Processos d’Arnold Mindell.

També sóc intèrpret, creadora escènica  (www.xucrutteatre.org) i artista hospitalària (Fundació Theodora). El teatre, el clown i les expressions artístiques són disciplines que em permeten acompanyar amb curiositat i creativitat en l’apassionant món de les relacions personals, els conflictes i les emocions que emergeixen.

Ser mare, viure en parella i en comunitat són experiències que m’aporten reptes i aprenentatges en el meu dia dia. Sovint també perdo la mirada de les Periscòpies i em deixo portar per la voràgine externa, fins que prenc consciència de símptomes corporals i altres senyals que em fan reconnectar amb les diferents realitats. Tinc curiositat en com integrar les cures en l’estructura de les nostres vides; personal, laboral, política i fer-ho amb una mirada transversal i integradora.

M’apassionen les relacions humanes, com cuidar-les i com fer-ho “quan tenim postures diferents”. I tot això en sintonia i complicitat amb l’entorn i la natura.