Càpsules formatives

Burruño cuadrado

Arran de la nostra experiència treballant o col.laborant en l’àmbit sanitari, hem detectat necessitats en l’àrea de la comunicació, les relacions i les cures.

En col.laboració amb la Joana Martínez-Mora de Ressonant oferim un catàleg de càpsules formatives de dues sessions de 3 hores de durada cadascuna, adaptables a altres formats. Aquí mostrem els títols i una breu explicació.

Aquests cursos els adaptem a altres grups i entorn laborals.

Enviem un document amb informació més detallada quan hi ha interès en algun d’aquests temes:

Càpsules formatives

M’emociono…Luego existo
L’entorn hospitalari, es un entorn laboral especialment intens i exigent en termes emocionals i relacionals. En aquest curs treballem la cura de les relacions i les emocions, per oxigenar l’entorn hospitalari a través de la música i l’expressió.
Facilitar eines per a la millora de l’ambient laboral posant la mirada a la salut de les relacions interpersonals i a la presa de consciència del propi estat intern.

Escoltem-nos
Millorem la comunicació i a col·laboració entre els diferents estaments professionals i dins dels mateixos.L’objectiu es crear un espai de confort per compartir la diversitat de visions i de responsabilitats en les tasques diàries d’un hospital.
Trencar els murs que separen els diferents estaments per a fer equips més col·laboradors.

Joc de Rols
Tots i totes som moltes coses la vegada depenent del context i de la responsabilitat que tenim. Un rol representa quelcom molt més gran que jo, i jo sóc molt més que un rol… Com seria posar-me en les sabates o «la bata» d’una metgessa, d’una infermera, d’una celadora o una pacient? Que hi ha de personal i que hi ha de context?

Acollim el conflicte: «Deixem de jugar a fet i amargar»
La vida és conflicte continu…doncs donem-li la benvinguda! Que hi ha al darrera del conflicte? Quina informació ens porta sobre nosaltres, els altres i les nostres relacions?
Aprendre a relacionar-nos amb el conflicte pot ajudar-nos a viure’l com una oportunitat de creixement, d’aprofundir, de millorar coses…en comptes de viure’l només com un aspecte negatiu. Com deixar d’evitar-lo i començar a mirar-lo amb curiositat perquè sigui menys desgastant i més útil?

L’aventura de ser RESIDENT  :
El repte de ser aprenent quan s’espera tant de mi. Com incloure la vulnerabilitat dels inicis per a poder acompanyar amb cura i professionalitat quan tinguem el lideratge. Una formació i acompanyament específic per a residents: un espai a on poder compartir i explorar tots els aprenentatges relacionats amb les emocions, la comunicació i les relacions que acompanyen la pràctica mèdica.

Més informació AQUÍ.